Izdelki za prosti čas

Igralne karte Mitska bitka

Cena: 15,00€
Izzovite prijatelje na bitko s številnimi fantazijskimi in mitskimi bitji. Igra vsebuje 42 kart bitij z njihovimi lastnostmi oz. močmi. Naj zmaga najboljši!

NAROČI ZDAJ

Družabna igra "7 grehov"

Cena: 35,60€

Zabavna družabna igra, ki vas bo spravila v dobro voljo in popestrila vsako zabavo. Naj bo noč nepozabna.

Vse je samo zabava!

Igra vsebuje igralno ploščo, figurice, kocko, merico in lističe za pisanje.

Družabna igra Igra za zaljubljene (18+)

Cena: 16,90€

Si želite popestriti intimne trenutke s partnerjem? Ali zgolj nekaj vročih trenutkov v dvoje? Družabna igra Igra za zaljubljene bo prav gotovo dvignila temperaturo do vrelišča.

Ker je v dvoje lepše.

Igra vsebuje igralno ploščo, figurici, kocko, pravila in list z nalogami.

Družabna igra "7 grehov" - Posebna edicija: Pravljice

Cena: 35,60€

Pravljice niso samo za otroke! 7 grehov: pravljice je zabavna družabna igra, ki vas bo spravila v dobro voljo in popestrila večer. Si upate vstopiti v pravljični svet?

Vse je samo zabava!

Igra vsebuje igralno ploščo, figurice, kocko, merico in lističe za pisanje.

Družabna igra "7 grehov" - Posebna edicija: 'Nekateri so za vroče'

Cena: 35,60€

Včasih si želimo že tako zabavno igro še začiniti. Z družabno igro 7 grehov: 'Nekateri so za vroče', vas bo zagotovo čakala nora noč. Le za pogumne in tiste odprte glave!

Vse je samo zabava!

Igra vsebuje igralno ploščo, figurice, kocko, merico in lističe za pisanje.

"7 grehov" - Dodatne kartice: Klasik

Cena: 20,55€
Naj bo vaš večer nekaj posebnega vsakič znova. Dodatne kartice za igro 7 grehov prinašajo 50 novih nalog in vprašanj, s katerimi lahko dopolnite obstoječo igro in jo naredite še bolj zabavno.

Vse je samo zabava!

"7 grehov" - Kartice: Pravljice

Cena: 20,55€

Pravljice niso samo za otroke! Dodatne kartice za igro 7 grehov prinašajo 50 novih nalog in vprašanj, tematsko obarvanih s pravljicami in pravljičnimi liki. Z njimi lahko dopolnite obstoječo igro in spoznate, kako zabavne in seksi so pravljice lahko. Si upate vstopiti v pravljični svet?

Vse je samo zabava!

"7 grehov" - Kartice: 'Nekateri so za vroče'

Cena: 20,55€

Včasih si želimo že tako zabavno igro še začiniti. Če se boste odločili za dodatne kartice 'Nekateri so za vroče', vam garantiramo, da vas bo čakala nora noč. Samo za pogumne in tiste odprte glave! Set vsebuje 50 kartic.

Vse je samo zabava!

Igra Spomin: Svet teme in misterija

Cena: 12,00€
Tudi tema je privlačna. Raziščite temačni svet, ob tem pa še urite svoj spomin. Igra vsebuje 27 različnih parov temačnih slik, ki bodo v vas zagotovo prebudile željo, da raziščete svet teme in misterije. Poiščite jim par!

Igra Spomin: Simpatične živalce

Cena: 12,00€
Pustite se raznežiti ob pogledu na simpatične živalce, ob tem pa še urite svoj spomin. Igra vsebuje 29 parov različnih sličic živali. Poiščite jim par!

Igra Spomin: Fantazijski svet

Cena: 12,00€
Izgubite se v fantazijskem svetu, ob tem pa še urite svoj spomin. Igra vsebuje 27 parov različnih fantazijskih slik, ki bodo zagotovo prebudile vašo domišljijo. Poiščite jim par!

Igra spomin: Čudoviti svet samorogov in pegazov

Cena: 12,00€
Pridružite se samorogom in pegazom v njihovem čudovitem svetu, ob tem pa še urite svoj spomin. Igra vsebuje 25 parov različnih slik čudovitih samorogov in pegazov, ki vas bodo zagotovo prevzele in vas popeljale v mitološke svetove. Poiščite jim par!

Igra Spomin: Vročica noči

Cena: 12,00€
Včasih moramo kar sami poskrbeti za to, da nam je vroče. Če ob vroči zabavi še urite svoj spomin, pa toliko bolje. Iga vsebuje 27 parov vročih fotografij. Poiščite jim par!

Družabna igra Od gostilne do gostilne

Cena: 13€

Pravijo, da se da zabavati brez alkohola, ampak "ziher je pa ziher!". :) Družabna igra Od gostilne do gostilne bo poskrbela, da nihče ne bo ostal žejen.

Vendar pa vseeno ne pretiravajte pri pijači in pazite eden na drugega. Tisti, ki pa ne pijejo ali pa po zabavi vozijo, pa seveda lahko alkoholne pijače zamenjajo za brezalkoholne.

Zgoščenka Samo Horvatič in sorodne duše

Cena: 9€
Včasih je največ vredno, da je glasba poslušljiva in so besedila takšna, da vas nekje požgečkajo na pravi način. Privoščite si zgoščenko kantavtorja Sama Horvatiča in sorodnih duš. Naj bo dan lepši!